Em dic David Heras Sopena, i aquest és l’espai on presento el meu projecte professional, que desenvolupo a la ciutat de Barcelona. Un projecte on poso el meu cor en l’acompanyament terapèutic, i des del qual desenvolupo la meva missió; acompanyar a les persones que venen a la meva consulta a que siguin plenament elles mateixes i reprenguin el seu camí. Entenc així la teràpia, la meva vocació, com una poderosa eina que ens ajuda a ser nosaltres mateixos i a estar plenament a la vida.

Sóc terapeuta gestàltic i corporal integratiu, i m’he format al programa SAT de psicoteràpia integrativa. En el procés terapèutic faig servir, doncs, les eines que m’han aportat aquestes formacions, així com l’experiència personal que he viscut al llarg d’aquests anys de formació i d’acompanyament.

 

Formació:

–     Graduat en Psicologia per la UOC, amb optativitat en psicologia clínica i de la salut. Llicenciat en Economia i Dret per la Universitat de Barcelona.

–     Terapeuta Gestalt (formació reconeguda per l’AETG – Asociación Española de Terapia Gestalt, de la qual sóc membre titular).

–     Terapeuta Corporal Integratiu (formació reconeguda per FEDINE – Federación Politécnica Española de Diplomados).

–     Format en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT.

–     Meditació Zen a l’escola Zen Soto.