La teràpia és un procés de retrobament amb un mateix i amb la vida, a través del qual podem reprendre el nostre el nostre  camí, el que realment volem transitar. La teràpia ens ajuda a entrar en un espai d’acceptació cap a nosaltres mateixos, ja que només des de l’acceptació és possible fer el canvi que busquem, per viure la vida que volem i mereixem viure. 

La teràpia individual és la modalitat més recomanable quan la motivació per a entrar en un procés terapèutic és individual. Així per exemple estar travessant un moment de crisi personal, que constitueix una oportunista per a ampliar la consciència de nosaltres mateixos, i afrontar les canvis necessaris. A teràpia individual abordem diferents vivències, com ara ansietat o angoixa, pors o inseguretats, baixa autoestima, dificultats a la relació de parella, processos de dol, dificultats a la sexualitat, moments de confusió, de baix estat d’ànim… 

Fer teràpia és una forma de cuidar-se, de prendre consciència d’un mateix, conèixer-se més, i créixer en coherència amb el nostre ésser. El cost de les sessions de teràpia individual és de 50 €. Si tens interès en fer teràpia, em pots trucar o escriure per a concertar una entrevista.