La psicoteràpia de parella és adient per tal d’abordar aspectes de la dinàmica relacional que necessitem revisar, o moments de crisi a la relació de parella. Per a començar teràpia de parella, és necessari que tots dos ho vulgueu. En cas que només tu estiguis motivat/da a fer teràpia, recomano  realitzar teràpia individual, i en tot cas des d’aquesta modalitat, abordar els aspectes que vulguis treballar de la teva relació de parella.

A psicoteràpia de parella posem consciència en allò que ens separa l’un de l’altre, el conflicte i la incomunicació entre nosaltres… I treballant sobre aquests aspectes podem aprendre a reforçar també allò que ens uneix, a relacionar-nos d’una forma més responsable, sana i adulta, a veure’ns, comunicar-nos, i acompanyar-nos l’un a l’altre.

El cost de les sessions de teràpia de parella és de 70 €. Les sessions poden ser tant presencials com online (en català, castellà i anglès). Si tens interès en fer teràpia, em pots trucar o escriure per a concertar una entrevista. 

Sol·licita una primera visita