Descobreixo la meva vocació com a psicoterapeuta treballant en una multinacional, en un àmbit molt  allunyat del que és la psicoteràpia. Allà trobo a faltar la relació humana, i sento, sobre tot, que em vull dedicar a acompanyar els altres a trobar les eines per a viure la vida amb plenitud. 

A partir d’aquell moment, aposto per formar-me i dedicar-me plenament a la psicoteràpia. Sóc psicòleg, psicoterapeuta gestàltic i corporal integratiu, i m’he format al programa SAT de psicoteràpia integrativa, així com en meditació. En el procés terapèutic faig servir, doncs, les eines que m’han aportat aquestes formacions, així com l’experiència personal que he viscut al llarg d’aquests anys de formació i d’acompanyament.

He col·laborat al programa SAT de psicoteràpia integrativa i a l’Espai Gestalt, on vaig poder adquirir una primera experiència en l’acompanyament psicoterapèutic des de l’enfocament gestàltic i humanista, que més endavant he aplicat al meu propi projecte.  

A la vegada, he treballat al “Centre de Cornellà”, d’orientació psicoanalítica, on he pogut enriquir-me amb aquesta mirada cap a l’ésser humà, i formar-me en l’acompanyament a infants i adolescents.

Formació:

  • Psicòleg col·legiat 25.146.  
  • Psicoterapeuta Acreditat per la FEAP (Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas).
  • Terapeuta Gestalt (formació reconeguda per l’AETG – Asociación Española de Terapia Gestalt, de la qual sóc membre titular).
  • Terapeuta Corporal Integratiu (formació reconeguda per FEDINE – Federación Politécnica Española de Diplomados).
  • Format en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT.
  • Meditació Zen a l’escola Zen Soto.