Descobreixo la meva vocació com a psicoterapeuta treballant en una multinacional, en un àmbit molt  allunyat del que és la psicoteràpia. A partir d’aquell moment, aposto per formar-me i dedicar-me plenament a la psicoteràpia.

Psicoteràpia adreçada a adults:

Sóc psicòleg, psicoterapeuta gestàltic i corporal integratiu, i m’he format al programa SAT de psicoteràpia integrativa, així com en meditació. En el procés terapèutic faig servir, doncs, les eines que m’han aportat aquestes formacions, així com l’experiència personal que he viscut al llarg d’aquests anys de formació i d’acompanyament.

He col·laborat al programa SAT de psicoteràpia integrativa i a l’Espai Gestalt (2009 – 2012), on vaig poder adquirir una primera experiència en l’acompanyament psicoterapèutic des de l’enfocament gestàltic i humanista, que més endavant he aplicat al meu propi projecte.  

Psicoteràpia adreçada a infants i adolescents:

D’altra banda, la meva experiència en intervenció psicoterapèutica en  infància i adolescència comença durant els anys en que vaig prestar serveis com a psicòleg al “Centre de Cornellà”, d’orientació psicoanalítica (Setembre de 2016 a març de 2017 formació i pràctiques clíniques – Abril 2017 a juliol 2019 col·laboració com a psicòleg). Al “El Centre de Cornellà” vaig tractar, sobre tot, infants i adolescents, i és en base a aquesta experiència que els acompanyo en teràpia.

Formació:

  • Psicòleg col·legiat 25.146.  
  • Psicoterapeuta Acreditat per la FEAP (Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas).
  • Terapeuta Gestalt (formació reconeguda per l’AETG – Asociación Española de Terapia Gestalt, de la qual sóc membre titular).
  • Terapeuta Corporal Integratiu (formació reconeguda per FEDINE – Federación Politécnica Española de Diplomados).
  • Format en Psicoteràpia Transpersonal i Integrativa al Programa SAT.
  • Meditació Zen a l’escola Zen Soto.