Sóc David Heras Sopena, psicòleg general sanitari i psicoterapeuta acreditat a la ciutat de Barcelona.
Sóc David Heras Sopena, psicòleg general sanitari i psicoterapeuta acreditat a la ciutat de Barcelona.
Sóc un psicòleg integratiu especialitzat en la Teoria de Vincle Afectiu, i ofereixo psicoteràpia com a psicòleg per a adults, psicòleg infantil i per a adolescents, psicòleg familiar i psicòleg de parella.

Després d’estudiar el grau de psicologia, d’orientació essencialment cognitiu conductual, vaig decidir ampliar la meva formació en altres escoles de psicoteràpia. Així, em vaig formar com a psicoterapeuta humanista, obtenint l’acreditació com a psicoterapeuta de la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes).

A l’estudiar el màster en Psicologia General Sanitària, vaig escriure el treball final de màster sobre la Teoria del Vincle Afectiu de John Bowlby, aprofundint tant des d’una perspectiva teòrica com pràctica en el tractament del trauma en adults. Vaig complementar aquests estudis amb la formació en EMDR per al tractament del trauma.

Després de finalitzar aquest màster, vaig decidir aprofundir encara més en la Teoria del Vincle Afectiu, ampliant el seu estudi i aplicació a la infància, l’adolescència i les famílies, estudiant el curs d’Expert en Psicoteràpia Integradora Infantil.

La meva experiència professional com a psicòleg s’ha desenvolupat sobretot en la meva pròpia consulta privada, si bé també vaig col·laborar durant anys al “CHMC – El Centre de Cornellà”, d’orientació psicoanalítica. Durant tots aquests anys he acompanyat i segueixo acompanyant tant a adults, com a nens i adolescents, així com a famílies i parelles.

El meu ampli coneixement de la llengua anglesa em permet oferir psicoteràpia no només en català i castellà, sinó també en llengua anglesa.

Formació i títols:

  • Psicòleg col·legiat 25.146.
  • Màster en Psicologia General Sanitària a la UdG (Universitat de Girona). Treball de Final de Màster sobre el tractament del trauma en adults, segons una intervenció basada en la Teoria del Vincle Afectiu
  • Psicoterapeuta humanista acreditat per la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes).
  • Formació, pràctiques clíniques i col·laboració com a psicòleg al “CHMC – El Centre de Cornellà”, d’orientació psicoanalítica.
  • Curs d’Expert en Psicoteràpia Integradora Infantil a NB Psicologia Integral – Institut Espanyol de Psicoteràpia Integradora, que té com a base la Teoria de l’Aferrament o del Vincle Afectiu.
  • Formació en EMDR per al tractament del trauma.
  • Meditació a la AZI (Associació Zen Internacional).