La teràpia de parella és recomanable per tal d’abordar aspectes de la dinàmica relacional que necessitem revisar, o moments de crisi a la relació de parella. Per a començar teràpia de parella, és necessari que tots dos ho vulgueu. En cas que només tu estiguis motivat/da a fer teràpia, recomano fer teràpia individual, i en tot cas des d’aquesta modalitat abordar els aspectes que vulguis treballar de la teva relació de parella.

A la teràpia de parella posem consciència al que ens separa l’un de l’altre, el que no ens hem perdonat, el conflicte i la incomunicació entre nosaltres… I treballant sobre aquests aspectes, podem generar recursos per a relacionar-nos d’una forma més responsable, sana i adulta, a la qual podem aprendre a veure’ns, comunicar-nos, i acompanyar-nos l’un a l’altre.

Fer teràpia és una forma de cuidar-se, de prendre consciència d’un mateix, conèixer-se més, i créixer. El cost de les sessions de teràpia de parella és de 70 €. Si tens interès en fer teràpia, em pots trucar o escriure per a concertar una entrevista.