La psicoteràpia és un espai on aturar-se a escoltar-se, que ens ajuda a:

  • Resoldre els nostres conflictes
  • Aprendre a acceptar-nos, estimar-nos i a relacionar-nos de forma més sana amb els altres.
  • Sanar ferides i a deixar enrere bloquejos.
  • Viure la vida de forma més plena i satisfactòria.
  • Connectar amb les nostres necessitats i satisfer-les.

Fer teràpia és una forma de cuidar-se i de prendre consciència d’un mateix. És un procés de retrobament amb un mateix i amb la vida, a través del qual podem reprendre el nostre el nostre camí. La teràpia ens ajuda a entrar en un espai d’acceptació cap a nosaltres mateixos, ja que només des de l’acceptació és possible fer el canvi que busquem, per viure la vida de forma més plena i satisfactòria. 

La teràpia individual és la modalitat més recomanable quan la motivació per a entrar en un procés terapèutic és individual. Així, per exemple, estar travessant un moment de crisi personal, que constitueix una oportunitat per a ampliar la consciència de nosaltres mateixos i generar recursos per a afrontar els canvis necessaris a la nostra vida. A teràpia individual també abordem diferents vivències i símptomes, com ara ansietat o angoixa, pors o inseguretats, baixa autoestima, dificultats a la relació de parella, processos de dol, dificultats a la sexualitat, moments de confusió, de baix estat d’ànim o estats depressius… 

Fer teràpia és una forma de cuidar-se, de prendre consciència d’un mateix, conèixer-se més i créixer. El cost de les sessions de teràpia individual és de 60 €. Si tens interès en fer teràpia, em pots trucar o escriure per a concertar una entrevista.